Εκπαίδευση παιδιών & νέων

Εκπαίδευση παιδιών & νέων

Κάθε παιδί και κάθε νέος πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμά τους. Όμως, δεν έχουν όλα τα παιδιά και όλοι οι νέοι τις ίδιες ευκαιρίες είτε επειδή η οικογένειά τους δεν έχει τo απαραίτητο εισόδημα, είτε επειδή ανήκουν σε μειονότητες, είτε επειδή έχουν κάποια αναπηρία, είτε επειδή ζουν σε περιοχή που είναι φτωχή, χωρίς δασκάλους κι υποδομές.

20181204 Thaliag Actionaid Campaign Epikentro Day1 Web 095

Για τους λόγους αυτούς, στην ActionAid η εκπαίδευση παιδιών και νέων αποτελεί μια από τις βασικές δράσεις μας σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την καταπολέμηση της φτώχειας και της αδικίας. Παιδιά και νέοι που μεγαλώνουν σε φτωχές κοινότητες ή που βρίσκονται αντιμέτωποι με διακρίσεις μπορούν να ξεκινήσουν τη ζωή τους με εφόδια, που θα τους επιτρέψουν να γίνουν ισότιμοι με τους συνομηλίκους τους.

R207381

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μας στην εκπαίδευση μέσα από το Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα και τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας σε όλη την Ελλάδα. Αντίστοιχα, ενημερώσου για όσα κάνουμε σχετικά με τους νέους μέσα από το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη.


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!