Το γραφείο μας

Vaggelis Tatsis/ ActionAid
Το γραφείο μας
στην Ελλάδα
Vaggelis Tatsis/ ActionAid

Η ActionAid στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1998 με τη μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας. Περισσότεροι από 240.000 Έλληνες και Κύπριοι έχουν στηρίξει το έργο μας ως Ανάδοχοι της ActionAid, ως δωρητές, ως εθελοντές ή υπογράφοντας τις εκστρατείες μας. Έχουμε ένα κοινό όραμα και αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο πιο δίκαιο. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, δουλεύουμε με διαφάνεια και λογοδοτούμε τόσο στους υποστηρικτές μας όσο και στους ανθρώπους που στηρίζουμε.

240Κ

 άνθρωποι μας έχουν στηρίξει από το 1998.

Το προσωπικό μας

Το προσωπικό μας εργάζεται προσφέροντας τις γνώσεις, τις ικανότητες και την αφοσίωσή του στο όραμά μας για έναν κόσμο πιο δίκαιο. Στις 31 Δεκεμβρίου 2020, η ομάδα μας αποτελούνταν από 85 εργαζόμενους και 3 ανθρώπους που έκαναν την πρακτική τους και 106 εθελοντές. Η ομάδα μας αποτελείται από 69 γυναίκες και 16 άνδρες.

 Δουλεύουμε στο γραφείο της ActionAid στον Χολαργό, στο Κέντρο της ActionAid στον Κολωνό και στο Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Οι εργαζόμενοί μας, μια ομάδα που θέλει να αλλάξει τον κόσμο

Πιστεύουμε στη συνεργασία

Συνεργαζόμαστε με οργανώσεις, ομάδες πολιτών και ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο και μαζί αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια και αδικία.

Στην Ελλάδα, είμαστε μέλη της Ελληνικής Πλατφόρμας για την Ανάπτυξη και συμμετέχουμε στο International Forum of Volunteering in Development και μέσω της Πλατφόρμας στο European NGO Confederation for Relief and Development. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με τον Εθνικό Μηχανισμό Αναφοράς για την Προστασία των Θυμάτων Εμπορίας Ανθρώπων, είμαστε ενεργά μέλη του Athens Coordination Center for Migrant and Refugee Issues και της Συμμαχίας για το Κλίμα.

ActionAid