Ομαδικά Ταξίδια Επίσκεψης Παιδιών

Ομαδικά Ταξίδια Επίσκεψης Παιδιών

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε σε ένα νέο τύπο ταξιδιού που στόχο έχει να δώσει στους Αναδόχους Παιδιού τη δυνατότητα να ζήσετε μια πολύ σημαντική στιγμή: τη γνωριμία με το παιδί που στηρίζετε ως Ανάδοχοι Παιδιού!

Έχοντας δει από κοντά τη συγκίνηση και τη χαρά που δίνουν αυτές οι συναντήσεις τόσο στους Έλληνες Αναδόχους, όσο και στα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Αναδοχής, αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινότητα, διοργανώνουμε για πρώτη φορά ομαδικά ταξίδια επίσκεψης παιδιών.

Αν ονειρεύεσαι κι εσύ αυτή τη στιγμή και μπορείς να καλύψεις τα έξοδά σου, στείλε μας ένα email στο volunteers.hellas@actionaid.org, αναφέροντας: κωδικό Αναδόχου, ονοματεπώνυμο Αναδόχου, κοινότητα/χώρα παιδιού, κωδικό παιδιού, κι επιθυμητό μήνα επίσκεψης.

Στη συνέχεια θα συγκεντρώσουμε τους ενδιαφερόμενους ανά χώρα και αν οι συμμετοχές είναι πάνω από 7 για την ίδια κοινότητα και περίοδο, θα διοργανώσουμε το ταξίδι και θα σας συνοδεύσουμε σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία!

 Σημειώσεις & επόμενα βήματα:

  • Περίοδος ταξιδιού: δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα του κάθε Αναδόχου είναι διαφορετική, θα προτείνουμε την ιδανικότερη περίοδο για την επίσκεψη, βάσει διαφόρων παραγόντων, όπως: καιρικές και πολιτικές συνθήκες, διαθεσιμότητα της πλειοψηφίας.
  • Χρόνος προετοιμασίας: εφόσον η χώρα επιλογής σας είναι αυτή όπου θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι, θα γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία 2-3 μήνες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού.
  • Για να διευκολύνουμε όσους ταξιδεύουν: η προετοιμασία για το ταξίδι, εμβόλια, διαβατήρια και ό,τι άλλο χρειάζεται θα γίνεται σε συνεννόηση με μέλος της ομάδας της ActionAid Ελλάς.
  • Έξοδα: 1.000€ περίπου συνολικά (συμπεριλαμβάνονται εισιτήρια, διαμονή και 150€ εισφορά στην ActionAid). Υπάρχει περίπτωση το κόστος να διαφοροποιηθεί λίγο αναλόγως τη χώρα επίσκεψης, λόγω διαφοράς τους κόστους των εισιτηρίων. Η εισφορά στην ActionAid αφορά στην κάλυψη μέρους των εξόδων του μέλους της ActionAid που θα σας συνοδεύσει. Όλα τα έξοδα βαρύνουν τον κάθε Ανάδοχο προσωπικά.

Μέχρι σήμερα 65 Ανάδοχοι το έχουν κάνει πραγματικότητα! Δείτε τι λένε κι ετοιμαστείτε για τη δική σας εμπειρία...

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το