'Ελα στην ανοιχτή εκδήλωση μας στην Κύπρο!
09.03.2017

'Ελα στην ανοιχτή εκδήλωση μας στην Κύπρο!

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 η ActionAid διοργανώνει στη Λεμεσό εκδήλωση γνωριμίας και σας περιμένει όλους! Η βραδιά στο Θέατρο Ριάλτο θα ξεκινήσει στις 5.30 μμ και θα είναι γεμάτη αλληλεγγύη και δυνατές ιστορίες και εικόνες Κύπριων Αναδόχων που συμμετείχαν στο πρόσφατο ταξίδι αλληλεγγύης της ActionAid στην Ινδία.   

Prosklisi -event -cyprus 2017_newsletter _1000x 667px

H ActionAid είναι μια διεθνής οργάνωση που από το 1972 αλλάζει για πάντα τις ζωές των φτωχότερων και πιο αδικημένων ανθρώπων. Σήμερα, δουλεύει με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες για έναν καλύτερο, δικαιότερο κόσμο για όλους. 

To πιο αγαπητό πρόγραμμα της ActionAid είναι το Πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού και δύο φορές το χρόνο, η ActionAid Ελλάς δίνει τη δυνατότητα σε υποστηρικτές της που στηρίζουν το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού να συμμετέχουν σε ένα εθελοντικό ταξίδι αλληλεγγύης σε χώρες που στηρίζονται από προγράμματά της. 

Το Νοέμβριο 2016, 37 εθελοντές από την Κύπρο και την Ελλάδα ταξίδεψαν μέχρι την περιοχή Λαλιτπούρ της Ινδίας σε χωριά, όπου μένουν μέλη της περιθωριοποιημένης φυλής Σαχαρίγια. Το ταξίδι αυτό άλλαξε τις ζωές τόσο των Αναδόχων Παιδιού της ActionAid, όσο και των κατοίκων των χωριών στη Βόρεια Ινδία, που είδαν ανθρώπους να τους δείχνουν πραγματικά την αλληλεγγύη τους. Στις 11 Μαρτίου οι Κύπριοι συμμετέχοντες στο ταξίδι μας μεταφέρουν όσα έζησαν στην εκδήλωση στη Λεμεσό. 

Έτσι, η βραδιά θα είναι γεμάτη αλληλεγγύη και υπέροχες εικόνες: 

  • Για τη δράση της ActionAid θα μιλήσουν οι Κύπριοι Ανάδοχοι Παιδιού και εθελοντές στο ταξίδι στην Ινδία Κατερίνα Βάσου, Λευτέρης Μέσσιος, Μόνικα Πότσου και Αναστασία Συμεού. 
  • Για τη δράση της ActionAid και το πρόγραμμα  Αναδοχής Παιδιού θα μιλήσουν ο Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάς και η Σαλώμη Πνευματικού, Διευθύντρια Προγραμμάτων της ActionAid Ελλάς. 
  • Τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με Κύπριους Ανάδοχους Παιδιού και εθελοντές της ActionAid που έχουν συμμετάσχει σε ταξίδια αλληλεγγύης σε Αφρική και Ασία. 
  • Όσοι Ανάδοχοι το επιθυμούν θα μπορούν να βγουν φωτογραφία, να δημιουργήσουν ένα μήνυμα για το παιδί με το οποίο έχουν συνδεθεί μέσω της Αναδοχής Παιδιού και να αφήσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον πίνακα μηνυμάτων! 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο, Αντρέα Δρουσιώτη 19, Πλατεία Ηρώων, στη Λεμεσό. Η ώρα έναρξης είναι 5.30 μμ. Είσοδος ελεύθερη. Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 22100399. 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!