Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | 13 & 14 /11/2021

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί

Για ακόμη μία χρονιά σε προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί με το κόκκινο μπλουζάκι για έναν κόσμο πιο δίκαιο! Έλα μαζί μας και φέτος και γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειάς μας!

Οι αγώνες περιλαμβάνουν τα 5 χλμ., τα 10 χλμ. και τον κλασσικό Μαραθώνιο δρόμο των 42χλμ.  και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Τρέχοντας μαζί μας, συνεισφέρεις στον αγώνα μας να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Κάθε συμμετοχή μάς φέρνει ακόμη πιο κοντά σε όσους μας χρειάζονται και στο όραμά μας για μια κοινωνία χωρίς αδικία!

Website 

ΠΑΚΕΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Pinakas Marathonios2020 V3 550X261px

Όπως κάθε χρόνο, όλοι οι δρομείς μας θα παραλάβουν από τα γραφεία μας το κλασικό κόκκινο T-shirt με το λογότυπο της ActionAid, χωρίς επιπλέον κόστος.

Red Branded AA Tshirt Mini

Εάν επιθυμείς να τρέξεις με T-shirt αθλητικών προδιαγραφών, επίλεξε το πακέτο με το ειδικό μπλουζάκι, με επιβάρυνση 10 € ανά πακέτο: το αθλητικό T-shirt έχει κλειστή λαιμόκοψη με εσωτερικά γαζιά, είναι πικέ 100% πολυέστερ, 150 γρ/μ2, διαπνεόμενο, εύκολο στο πλύσιμο και στο στέγνωμα.

Running Tshirt Logo Frontandback

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(πριν ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα πρέπει να διαβάσεις όλα τα παρακάτω)

Στη διοργάνωση θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, θα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.

Σημαντική ενημέρωση για την πολιτική των ακυρώσεων από τον ΣΕΓΑΣ θα βρεις ΕΔΩ.

Ενημερώσου ΕΔΩ για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα.

 

Το Ενισχυμένο πακέτο εγγραφής του ΣΕΓΑΣ περιλαμβάνει τα παρακάτω:

• τον αριθμό συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

• online ανακοίνωση αποτελεσμάτων

• υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, κλπ)

• το μετάλλιο τερματισμού

• το πιστοποιητικό συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων)

• το επίσημο T-shirt του Αγώνα

Εταιρικές συνεργασίες

Επιλέγοντας να συμμετέχετε σε έναν αθλητικό αγώνα με την ομάδα της ActionAid, έχετε μια μοναδική ευκαιρία για team building, ενώ παράλληλα υποστηρίζετε τις δράσεις μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, αν το επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί στοχευμένες ενέργειες για την επιπλέον ενίσχυση της δράσης αυτής από τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την εταιρεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο evridiki.kreouzi@actionaid.org ή στο 2120006300 εσωτ. 330.

 

Εθελοντισμός

Θέλεις να γίνεις εθελοντής της ActionAid και να συμμετέχεις σε δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσουμε την ημέρα των αγώνων; Δήλωσε συμμετοχή στο volunteers.hellas@actionaid.org.

IMG 4243


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!