15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» | 21 Νοεμβρίου 2021

15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» | 21 Νοεμβρίου 2021

Τρέχουμε για πρώτη φορά στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τρέχουμε για καλό σκοπό!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Marathoncyp Prop

Στις 21 Νοεμβρίου θα είμαστε εκεί και σε καλούμε να ενώσεις την ενέργειά σου μαζί μας!

Βάλε κι εσύ το κόκκινο μπλουζάκι της ActionAid κι έλα να διαδώσουμε σε όλη την πόλη το μήνυμα της αλληλεγγύης, της συνεισφοράς και του κοινού σκοπού για έναν κόσμο χωρίς αδικία!  

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Pinakas Marathonios Thessalonikis2020 550X187px

Τα 10€ από τη συνδρομή συμμετοχής αφορούν στην ενίσχυση του έργου της ActionAid. Επιπλέον η διοργάνωση του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα κάνει δωρεά 5€ για κάθε συνδρομή συμμετοχής που θα γίνει μέσω της οργάνωσής μας, συνεισφέροντας στη δράση μας στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς της διοργάνωσης.  

Όλοι οι δρομείς  θα λάβουν το βαμβακερό κόκκινο T-shirt της ομάδας μας με το λογότυπο της ActionAid, χωρίς επιπλέον κόστος, από τοποθεσία που θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφών.

 

Red Branded AA Tshirt Mini

 

Εάν επιθυμείς να τρέξεις με T-shirt αθλητικών προδιαγραφών με το λογότυπο της ActionAid, επίλεξε το πακέτο με το ειδικό μπλουζάκι με 10€ ανά πακέτο.

 

 Running Tshirt Logo Frontandback

 

Το αθλητικό T-shirt έχει κλειστή λαιμόκοψη με εσωτερικά γαζιά, είναι πικέ 100% πολυέστερ, 150 γρ/μ2, διαπνεόμενο, εύκολο στο πλύσιμο και στο στέγνωμα!  Στον παραπάνω πίνακα μπορείς να δεις το κόστος ανά πακέτο και ανά διαδρομή.

IMG 1872

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Σημαντική ενημέρωση

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στις διοργανώσεις έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15
ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση
τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των διοργανώσεων.

Ενημερώσου ΕΔΩ για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Όροι και πακέτα συμμετοχής στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»:

Παρακαλούμε διάβασε τους όρους συμμετοχής στα αγωνίσματα, καθώς και τις πληροφορίες σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παρακάτω θα βρεις τους ηλικιακούς περιορισμούς και αναλυτικές πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ

 Ηλικιακοί Περιορισμοί:

  • Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
  • Στον Δρόμο των 5 χλμ. και 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Τι συμπεριλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής της διοργάνωσης:

Μαρθώνιος 42 χλμ.: 

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικού ποτού, χυμού, ενεργειακού ροφήματος, αναψυκτικού cola, μπάρας δημητριακών, μπανάνας, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας). 

Δρόμος 10 χλμ. και 5χλμ.:

Αναμνηστικό μπλουζάκι χορηγού, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, χυμού, μπάρας δημητριακών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

Εταιρικές συνεργασίες

Επιλέγοντας να συμμετέχετε σε έναν αθλητικό αγώνα με την ομάδα της ActionAid έχετε μια μοναδική ευκαιρία για team building, ενώ παράλληλα υποστηρίζετε τις δράσεις μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο evridiki.kreouzi@actionaid.org ή στο 2120006300 εσωτ. 330.

IMG 9753

 

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!