Κάνε μια δωρεά | ΑctionAid Ελλάς | Στηρίζω τη δράση

Γίνε Φίλος της ActionAid με 11€/μήνα

Με το πρόγραμμα Φίλος της ActionAid, στηρίζεις τη δράση μας στην Ελλάδα, όπως επίσης και τη συνολική δράση μας σε όλο τον κόσμο. Μαζί, φέρνουμε μόνιμες αλλαγές στις ζωές των συνανθρώπων μας που βιώνουν ακραία φτώχεια και αδικία. 

 

Γίνε και εσύ σήμερα ένας από αυτούς. 

Τι στηρίζεις; 

Προγράμματα στήριξης ενηλίκων 

Στο Επίκεντρο παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες για ενήλικες που προσφέρουν οι σύμβουλοι εργασίας μας, ο λογιστής, η δικηγόρος, οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί, όπως επίσης και δωρεάν προγράμματα εκμάθησης υπολογιστών και ξένων γλωσσών, ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά

Παρακινούμε παιδιά και εφήβους να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να βελτιώσουν τη σχολική τους απόδοση μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια που παρέχουμε δωρεάν στο Επίκεντρο.

Τα Εκπαιδευτικά μας προγράμματα

Ευαισθητοποιούμε και κινητοποιούμε με δράσεις μαθητές όλων των βαθμίδων σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να γίνουν ενεργοί πολίτες και να δημιουργήσουν στο μέλλον έναν δίκαιο και βιώσιμο κόσμο. 

Τα αναπτυξιακά μας προγράμματα

Πραγματοποιούμε σε όλον τον κόσμο δράσεις και έργα που στηρίζουν τους φτωχότερους και πιο αδικημένους ανθρώπους, ώστε να διεκδικήσουν και να αποκτήσουν για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και την κοινότητά τους βασικά δικαιώματα, όπως νερό, τροφή, εκπαίδευση και ισότητα.

 

Πως φέρνεις την αλλαγή; 

Λύνουμε καθημερινά προβλήματα που κρατούν τους συνανθρώπους μας σε έναν φαύλο κύκλο φτώχειας, ώστε να μπορέσουν να βρουν δουλειά, να αρχίσουν να αποπληρώνουν τα χρέη τους και να πάρουν επιδόματα που δικαιούνται.

Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας παρέχοντας μακροχρόνιες λύσεις, ώστε να στηριχτούν στις δικές τους δυνάμεις και να μην εξαρτώνται από την ελεημοσύνη. Οι ίδιοι με τη σειρά τους φέρνουν την αλλαγή στην περιοχή τους μεταφέροντας τις γνώσεις τους στον περίγυρό τους. 

Δουλεύουμε μαζί με τους ανθρώπους που συμμετέχουν στα προγράμματά μας σε όσα οι ίδιοι αναγνωρίζουν ως ανάγκες, χωρίς να επιβάλλουμε λύσεις. Ακούμε τις προτάσεις τους και στηρίζουμε τις δικές τους πρωτοβουλίες που θα τους κάνουν να πάρουν ξανά τη ζωή τους στα χέρια τους. 

Τι λαμβάνεις;

Με την εγγραφή σου στο πρόγραμμα, θα λάβεις τον φάκελο της φιλίας. Σε αυτό τον φάκελο θα βρεις όλες τις ιστορίες αλλαγής που βοήθησες να συμβούν χάρη σε αυτή τη φιλία. Συγκεκριμένα, δύο φορές το χρόνο θα λαμβάνεις νέα για τους φίλους που στήριξες με την δωρεά σου τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. 

Θα λαμβάνεις επίσης ηλεκτρονικές ενημερώσεις για όλες τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας. 

Τέλος, μπορείς να δεις το έργο που στηρίζεις στο Επίκεντρο όποτε θες, με μία απλή βόλτα στον Κολωνό.

 

2018 Filos No Box 765X800px 

Κράτα το


Επίλεξε ποσό:

Γίνε Ανάδοχος ή
Φίλος της ActionAid.


Γίνε Ανάδοχος
Γίνε Φίλος

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!