Έκτακτη έκκληση – Αϊτή

Έκτακτη έκκληση – Αϊτή

 

Η Αϊτή στο έλεος της καταστροφής

Η Αϊτή δοκιμάζεται από έναν καταστροφικό σεισμό. Το Σάββατο, ένα από τα φτωχότερα σημεία του πλανήτη χτυπήθηκε από έναν ισχυρό σεισμό 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 9.000 και οι υλικές καταστροφές είναι τεράστιες.

R256880 Proti

Ποιά είναι η κατάσταση: 

Δεκάδες χιλιάδες σπίτια και δημόσια κτίρια υπέστησαν ζημιές ή κατέρρευσαν εντελώς εξαιτίας της πολύ ισχυρής δόνησης, ακόμα μεγαλύτερης και από εκείνη του 2010, η οποία άφησε τότε πίσω της πάνω από 200.000 νεκρούς. Ο αριθμός των αγνοουμένων ολοένα και αυξάνεται και άγνωστο παραμένει πόσοι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων που κατέρρευσαν.

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

Τι κάνουμε:

Χάρη στους υποστηρικτές μας, η ομάδα της επείγουσας ανταπόκρισης της ActionAid, βρίσκεται στο πεδίο δράσης δίπλα στους πληγέντες. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε άμεσα περισσότερα από 2.000 νοικοκυριά που βρίσκονται ήδη σε έκτακτη ανάγκη. Είμαστε δίπλα τους και τους ενισχύουμε με κάθε τρόπο. Χάρη σε εσένα, όλα αυτά γίνονται πράξη.

R256894 Deyteri

Τι μπορείς να κάνεις εσύ:

Η δωρεά σου θα μετατραπεί σε προσωρινή στέγη για χιλιάδες πληγέντες. Θα γίνει τρόφιμα και πακέτα φαγητού, καθώς και στρώματα, κουβέρτες και πακέτα (με είδη ατομικής) υγιεινής. Συγκεκριμένα, με 35 ευρώ θα παρέχουμε φαγητό σε 2 ανθρώπους για ένα μήνα, με 50 ευρώ θα στηρίξουμε μια οικογένεια με φίλτρα νερού και με 250 ευρώ θα καλύψουμε τις άμεσες ανάγκες σε τρία νέα νοικοκυριά (σκεύη κουζίνας, πακέτα υγιεινής, στρώματα, κουβέρτες).

Προτεραιότητά μας είναι η προστασία και η στήριξη των γυναικών και των παιδιών. Ακόμα, θα παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά και στις οικογένειές τους.

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

Σε χρειαζόμαστε!

Η ομάδα της ActionAid και οι συνεργάτες μας στο πεδίο καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ενίσχυσης των πληγέντων και είμαστε διαρκώς στην πρώτη γραμμή. Πρόκειται για μια τεράστια καταστροφή σε μια ήδη πληγωμένη χώρα. Μονάχα με την αλληλεγγύη σου μπορούμε να σταθούμε στο πλάι αυτών των ανθρώπων και να τους βοηθήσουμε.

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!