Τα χρώματά σου αλλάζουν την πόλη

Τα χρώματά σου αλλάζουν την πόλη

Το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη καλεί νέους και νέες από 18 έως 30 ετών να συμμετάσχουν σε ένα διαδικτυακό εργαστήριο αφιερωμένο στα mural arts, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στις 16:00μ.μ.

Η δράση απευθύνεται σε νέους και νέες που ζουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης (καλλιτέχνες και μη), θέλουν να φέρουν αλλαγές μέσω της τέχνης και αναζητούν ιδέες, τρόπους και τεχνικές καλλιτεχνικής παρέμβασης.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και μέσω των mural arts να φέρουν την τέχνη στον δημόσιο χώρο. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, έμπειροι επαγγελματίες και youth leaders θα παρουσιάσουν αναλυτικά τους στόχους και τα επόμενα βήματα του προγράμματος. Στη συζήτηση συμμετέχουν οι:

Netanel Portier, Director - Mural Arts Institute

Shira Walinsky, Lead Artist Consultant - Mural Arts Institute

Στέλλα Τσιαρβούλα, Υπεύθυνη Προγράμματος Θεσσαλονίκης - Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη

Μαρία Ροΐδη, Συντονίστρια Δράσεων Νέων Θεσσαλονίκης - Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη

Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής εδώ και στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τον σύνδεσμο zoom του εργαστηρίου. 

Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού η ActionAid και το Ινστιτούτο Mural Arts (Philadelphia), με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.