Στην ActionAid δουλεύουμε από το σπίτι

Στην ActionAid δουλεύουμε από το σπίτι

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας, θέλοντας να συμβάλουμε στη μείωση των μετακινήσεων και την αποφυγή των συναθροίσεων, από την Παρασκευή 13 Μαρτίου τα γραφεία μας στον Χολαργό, καθώς και το Επίκεντρο της ActionAid στον Κολωνό θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι νεωτέρας.   

Για τον λόγο αυτό, οι εργαζόμενοί μας θα δουλεύουν από το σπίτι. Γι αυτό, ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση στην αποστολή της αλληλογραφίας μας. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 212.000.6300 θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση του κοινού τις καθημερινές από τις 9.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ. Και όπως πάντα, μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας μέσω email στο info.hellas@actionaid.org  και αν είσαι υποστηρικτής μας στο supporters.hellas@actionaid.org.   

Επιπλέον, οι σύμβουλοι του Επίκεντρου θα συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, συμβουλευτική εύρεσης εργασίας​, καθώς και νομική και λογιστική υποστήριξη ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Οι άνθρωποι που εξυπηρετούνται από το Επίκεντρο μπορούν να επικοινωνούν τις καθημερινές από τις 9.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ., καλώντας στο 215.555.7345 και μέσω email στο epikentro@actionaid.org

Ας κάνουμε όλες και όλοι μια προσπάθεια για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού, για να είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.