Γίνε Ανάδοχος | Ταξίδια Immersion

Ταξίδια Immersion - Εμπειρία Ενσωμάτωσης

Πώς είναι να ζεις κάτω από συνθήκες απόλυτης φτώχειας; Πώς είναι να περπατάς για ώρα μέχρι να βρεις πόσιμο νερό; Οι ερωτήσεις μας αυτές βρήκαν απαντήσεις, στα ταξίδια immersion ή ταξίδια ενσωμάτωσης. Ταξίδια στα οποία ζούμε για μία εβδομάδα στις φτωχότερες κοινότητες του κόσμου, φιλοξενούμαστε στις καλύβες των κατοίκων, τρώμε ό, τι τρώνε και περνάμε όλη μας την ημέρα μαζί τους συμμετέχοντας στις καθημερινές εργασίες: χωράφια, ζώα, αναζήτηση νερού κλπ. Με τον τρόπο αυτό καταλαβαίνουμε ουσιαστικά τις ανάγκες τους, την καθημερινότητά τους, τη ζωή τους και είμαστε πια σε θέση να δράσουμε υπέρ τους, επιστρέφοντας.

Πώς δρούμε; Στη διάρκεια του ταξιδιού μας, γνωρίζουμε το έργο της ActionAid και συγκεντρώνουμε υλικό, φωτογραφίες, μαρτυρίες, βίντεο. Έτσι, επιστρέφοντας είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε την εμπειρία μας, τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και τη δράση της ActionAid.

Τα ταξίδια αυτά απευθύνονται αποκλειστικά σε Αναδόχους, οι οποίοι έχουν ήδη συμμετάσχει σε ταξίδι αλληλεγγύης, καθώς ο βαθμός δυσκολίας των ταξιδιών ενσωμάτωσης είναι μεγάλος, αλλά και η ανάγκη εξοικείωσης με το έργο της ActionAid απαραίτητη.


Επίσης στην ενότητα αυτή

Γίνε Ανάδοχος ή
Φίλος της ActionAid.


Γίνε Ανάδοχος
Γίνε Φίλος
Βίντεο

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!