Εργασιακή ένταξη

Εργασιακή ένταξη

Η προστασία από την ανεργία είναι βασικό δικαίωμα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή την καταγωγή τους. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια, οι ίδιοι και η οικογένειά τους. Όμως, η ανεργία είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε πολλές άλλες περιοχές όπου δουλεύουμε.

 Eirini

*«Η ζωή μου μετά την επαφή μου με το Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα άλλαξε. Αυτή τη στιγμή έχω εργασία. Πριν δεν είχα.» Φωτογράφος: Panagiotis Vasilakis/ActionAid

Πολλά από τα προγράμματά μας σε όλο τον κόσμο στηρίζουν ανθρώπους που δεν έχουν κανένα εισόδημα να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Η εκπαίδευση παίζει σημαντικό ρόλο είτε πρόκειται για την ολοκλήρωση του σχολείου είτε πρόκειται για δια βίου μόρφωση. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, στηρίζουμε τους ανέργους σε κάθε βήμα τους για να μπορέσουν να φτιάξουν τη ζωή τους.

R214544

*Γυναίκες που έχουν υποστεί βία δημιούργησαν συνεταιρισμό για να βγάλουν χρήματα και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητες. Φωτογράφος: Karin Schermbrucker/ActionAid

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας για τη στήριξη των ανέργων στην Ελλάδα, μέσα από το Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα και το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!