Ένταξη ευάλωτων ομάδων

Ένταξη ευάλωτων ομάδων

Κάθε άνθρωπος πρέπει να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια. Όμως, η φτώχεια, η ανεργία, οι διακρίσεις μπορεί να τον περιθωριοποιήσουν, δημιουργώντας κοινωνικές ανισότητες και παραβιάζοντας βασικά δικαιώματα. Άνθρωποι που ανήκουν σε μειονότητες, που ζουν σε συγκεκριμένες περιοχές, που κατάγονται από τρίτες χώρες, που δεν μιλούν καλά τη γλώσσα συχνά δεν ζουν με αξιοπρέπεια.   

 AC171016 0169A

*Στο Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα δεν κάνουμε διακρίσεις. Φωτογράφος: Studio Kominis/ ActionAid 

Στην ActionAid, δουλεύουμε για να σταματήσουν αυτές οι αδικίες. Αφαιρούμε τα εμπόδια που συναντούν παιδιά, νέοι κι ενήλικες για να μπορέσουν να έχουν μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον. Τους ακούμε, δουλεύουμε μαζί τους και συνεργαζόμαστε με άλλες οργανώσεις κι ομάδες για να κάνουμε την κοινωνία μας και τον κόσμο μας καλύτερο. Γιατί κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ανήκει στην κοινωνία και να στηρίζεται από αυτή.

 R143533

*Παρέχουμε ψυχολογική στήριξη σε ανθρώπους με μετατραυματικό στρες, όπως ο Μοχάμετ που ζει στην κατεχόμενη Γάζα, στην Παλαιστίνη. Φωτογράφος: ActionAid

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μας στο Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα και για τα προγράμματά μας για την ένταξη των μεταναστών στην κοινωνία μας Faces of Migration και CIAK Migraction.  

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!