Άσκηση πολιτικής πίεσης

Άσκηση πολιτικής πίεσης

Θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα και έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι, χωρίς διακρίσεις, να μπορούν να απολαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Η προστασία τους είναι υποχρέωση του κράτους. Όμως, συχνά οι νόμοι δεν προστατεύουν τους πιο φτωχούς, τους πιο ευάλωτους, τους πιο περιθωριοποιημένους.

IMG 2303

*Η κλιματική αλλαγή, τα δικαιώματα των γυναικών και ο εθελοντισμός είναι ορισμένα από τα θέματα για τα οποία κινητοποιούμαστε. Φωτογράφος: ActionAid

Δουλεύουμε σε όλο τον κόσμο για να αλλάξουν οι νόμοι ώστε να προστατεύουν τα δικαιώματα των γυναικών, να στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες και τους φτωχούς δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα και να τους προφυλάσσουν από την κλιματική αλλαγή. Ο αγώνας μας χρειάζεται χρόνο κι επιμονή και την κινητοποίηση χιλιάδων πολιτών, αλλά οι νίκες μας αλλάζουν προς το καλύτερο τη ζωή των κατοίκων ολόκληρων χωρών.

R215986

*Η Salamatu από την Γκάνα διεκδικεί από την κυβέρνησή της πρόσβαση στο σχολείο και για τα κορίτσια. Φωτογράφος: Gustavo García Solares/ ActionAid.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τις εκστρατείες μας στην Ελλάδα και στον κόσμο. Βρες, επίσης, τις έρευνες και τις δημοσιεύσεις μας.


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!