Γάμος

Γάμος

Ο γάμος σας είναι μια μοναδική προσωπική στιγμή και μπορεί να γίνει η αφορμή για να δείξετε την αλληλεγγύη σας στις γυναίκες και στα παιδιά του κόσμου. 

Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας αντί για δώρο να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid, ή αντί για μπομπονιέρα να κάνετε εσείς μια δωρεά στον οργανισμό.

Αντί μπομπονιέρας

Εάν επιλέξετε αντί για μπομπονιέρες να δωρίσετε ένα ποσό στην ActionAid, μπορείτε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για την πρωτοβουλία σας εκτυπώνοντας μία κάρτα με ενημερωτικό κείμενο. Η κάρτα, όπως και τα υπόλοιπα υλικά για τον γάμο, έχει δύο αποχρώσεις (χρυσό ή ασημί) για να επιλέξετε όποια ταιριάζει καλύτερα με το στολισμό σας, και να την τοποθετήσετε στο τραπέζι της δεξίωσης για να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας. Δείτε τα σχέδια της κάρτας εδώ

Η Εβίτα Λ. από τη Λευκωσία επέλεξε αντί μπομπονιέρας / δώρου, όπως συνηθίζεται, να κάνει μια δωρεά στην ActionAid για τη δημιουργία ενός πηγαδιού στο χωριό Γκαλαγκάλα στην Ουγκάντα.

MCH 2961

 

Αντί δώρου γάμου

Εάν ζητήσετε από τους καλεσμένους να κάνουν μία δωρεά στην ActionAid, αντί να σας φέρουν ένα δώρο στο γάμο σας, μαζί με την πρόσκληση του γάμου μπορείτε να στείλετε και το καρτελάκι της δωρεάς έτσι ώστε να ενημερώσετε για την πρωτοβουλία σας. Εμείς θα σας στείλουμε τα καρτελάκια καθώς και ένα κουτί / κάλπη, στο οποίο θα συγκεντρώσετε τις δωρεές την ημέρα του γάμου σας.

Κouti Κartelakia

Για να λάβετε το κουτί και τα καρτελάκια της δωρεάς ή να σας στείλουμε το αρχείο της κάρτας για την ενέργεια «Αντί μπομπονιέρας», συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ.  

3D Invitation And Envelope Gamos Gold 500X353px Transparent

3D Invitation And Envelope Gamos Silver 500X353px Transparent

 

Μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα είναι να διοργανώσετε μια crowdfunding καμπάνια για το γάμο σας και να καλέσετε τους φίλους σας να σας υποστηρίξουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Ναταλία Δελλή στο 212 000 6328 ή στο natalie.delli@actionaid.org.


Γίνε Ανάδοχος ή
Φίλος της ActionAid.


Γίνε Ανάδοχος
Γίνε Φίλος

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!