Τα αποτελέσματα & η συνέχεια του Immersion του Αντώνη Κανάκη
15.04.2014

Τα αποτελέσματα & η συνέχεια του Immersion του Αντώνη Κανάκη

Χάρη στο περσινό ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη, που προβάλλεται σήμερα σε επανάληψη από τον ANT1, 1,2 εκατομμύριο άνθρωποι είδαν τη ζωή τους να βελτιώνεται και 8 κοινότητες της ActionAid σε πολύ φτωχές περιοχές του κόσμου βρήκαν Αναδόχους Παιδιού από την Ελλάδα. Τα θετικά αποτελέσματα αυτής της «βουτιάς σε μια άλλη πραγματικότητα», όμως, δε σταματούν εδώ.


«Δεν θα σας ξεχάσω» ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Αντώνης Κανάκης στους κατοίκους της κοινότητας Μπο της Σιέρα Λεόνε στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ που μας συγκίνησε.  Η υπόσχεση δεν θα μπορούσε να έχει τηρηθεί περισσότερο. Σύντομα, η συνέχεια αυτού του απίστευτου ταξιδιού που ένωσε με αλληλεγγύη Ελλάδα και Σιέρα Λεόνε θα είναι κοντά σας.

Ευχαριστούμε θερμά τους 5 χιλιάδες τηλεθεατές που ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα του ντοκιμαντέρ “Immersion. Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα.” και ανήκουν πια στην οικογένεια της ActionAid ως Ανάδοχοι Παιδιού. Δεν θα μπορούσαμε επίσης, να μην ευχαριστήσουμε, ξανά, από καρδιάς τον Αντώνη Κανάκη  για την πίστη στο έργο μας, για τη στήριξη και προσωπική ανάμειξη σε κάθε επίπεδο, για την ευαισθησία και το σεβασμό που έδειξε στους κατοίκους της Σιέρα Λεόνε, την ειλικρινή κατανόηση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά, αλλά πάνω από όλα για την ελπίδα που τους έδωσε.

Η ομάδα της ActionAid Ελλάς

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!