Στην ActionAid δουλεύουμε από το σπίτι 
13.03.2020

Στην ActionAid δουλεύουμε από το σπίτι 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας, θέλοντας να συμβάλουμε στη μείωση των μετακινήσεων και την αποφυγή των συναθροίσεων, από την Παρασκευή 13 Μαρτίου τα γραφεία μας στον Χολαργό, καθώς και το Επίκεντρο της ActionAid στον Κολωνό θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι νεωτέρας.   

AAH WFA 1900X1300px 30Photos

Για τον λόγο αυτό, οι εργαζόμενοί μας θα δουλεύουν από το σπίτι. Γι αυτό, ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση στην αποστολή της αλληλογραφίας μας. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 212.000.6300 θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση του κοινού τις καθημερινές από τις 9.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ. Και όπως πάντα, μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας μέσω email στο info.hellas@actionaid.org  και αν είσαι υποστηρικτής μας στο supporters.hellas@actionaid.org.   

Επιπλέον, οι σύμβουλοι του Επίκεντρου θα συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, συμβουλευτική εύρεσης εργασίας​, καθώς και νομική και λογιστική υποστήριξη ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Οι άνθρωποι που εξυπηρετούνται από το Επίκεντρο μπορούν να επικοινωνούν τις καθημερινές από τις 9.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ., καλώντας στο 215.555.7345 και μέσω email στο epikentro@actionaid.org

Ας κάνουμε όλες και όλοι μια προσπάθεια για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού, για να είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. 

 

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!