Η Τραχίνα Ultra Team τρέχει στον Όλυμπο για την ActionAid
10.06.2013

Η Τραχίνα Ultra Team τρέχει στον Όλυμπο για την ActionAid

H Τραχίνα Ultra Team στηρίζει την ActionAid τρέχοντας στον πιο απαιτητικό αγώνα στην Ελλάδα, την απόσταση 100 χιλιομέτρων στον Όλυμπο, Mythical Olympus Trail 100, με εκκίνηση στις 6 Ιουλίου.

Η ομάδα θα τρέξει για να στηρίξει την ActionAid και μας καλούν όλους να κάνουμε το ίδιο. Για κάθε χιλιόμετρο που θα καλύψουν, προτείνουν να δώσετε 1 ευρώ. Tα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα στηρίξουν το έργο της ActionAid.

OΣτέλιος Γκέκας γράφει:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Night Fun Lamia Run αποφασίσαμε να τρέξουμε για δεύτερη φορά τον πιο απαιτητικό αγώνα στην Ελλάδα στην απόσταση των 100 χιλιόμετρων. Το Mythical Olympus Trail 100. Έναν αγώνα 100 χιλιομέτρων στον Όλυμπο. Αυτή τη φορά όμως το κάνουμε για να στηρίξουμε την ΑctionΑid. Ο χρόνος προετοιμασίας μας απίστευτα λίγος για τις απαιτήσεις του αγώνα αλλά η πίστη μας σε ένα τέτοιο σκοπό τα κάνει όλα δυνατά. Για εμάς, 100 χιλιόμετρα με ανάβαση πάνω από 7.000 συνολικά μέτρα υψομετρικής διαφοράς ανάβασης. Από εσάς ζητάμε να στηρίξετε με 1€ το κάθε χιλιόμετρο μας, για να στηρίξουμε το έργο της οργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που θα μπορούσατε να στηρίξετε την προσπάθεια καλέστε το 2109212321 ή μέσω email στο stavroula.chryssoyianni@actionaid.org


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!