Χόρεψε τη διαδρομή μου
25.02.2014

Χόρεψε τη διαδρομή μου

Δράση αλληλεγγύης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Σάββατο 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η ActionAid σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια χορευτική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας στους ρυθμούς της ομάδας κρουστών Batala.Στους ήχους των βραζιλιάνικων κρουστών θα περάσουμε από τα στενά της Αθήνας όπου καθημερινά γυναίκες υφίστανται βία, διακρίσεις, ρατσισμό και ξενοφοβία. Η χορευτική βόλτα θα ξεκινήσει από την πλατεία Μοναστηρακίου στις 19.30 και κρατώντας φωτεινά sticks, πανό και χρωματιστά μηνύματα αλληλεγγύης θα περπατήσουμε στα στενά περνώντας από τη στέγη του ΣυνΑθηνά (απέναντι από τη Βαρβάκειο) και θα καταλήξουμε στο μπαρ Μπούφος (Καρόρη 4, συμβολική είσοδος 5€). Εκεί από τις 21.30 η ηθοποιός Έλενα Παπαβασιλείου θα βάζει εξαιρετική μουσική.

Παράλληλα, στη στέγη του ΣυνΑθηνά και στην πλατεία Μοναστηρακίου από τις 18.00 μπορείτε να επισκεφτείτε έκθεση φωτογραφίας με πορτραίτα γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο με χαρακτηριστικές ιστορίες που δείχνουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή, μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή τους ραδιοσταθμούς Pepper 96,6, Δίεση 101,3 το Δήμο Αθηναίων που αγκάλιασε τη δράση με την αιγίδα του και το μπαρ Μπούφος και τη στέγη του ΣυνΑθηνά για τη φιλοξενία.

------------

Το event στο Facebook:
www.facebook.com/events/213198105543468/
Περισσότερες πληροφορίες

Invitation

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!