Εθελοντικό Ταξίδι Αναδόχων στη Σιέρα Λεόνε
04.07.2013

Εθελοντικό Ταξίδι Αναδόχων στη Σιέρα Λεόνε

Το κύμα αλλήλεγγύης μετά το IMMERSION του Αντώνη Κανακη στη Σιέρα Λεόνε δεν σταματά. Το Ταξίδι Αναδόχων στη Μπο ξεκινά. Το νέο Ταξίδι Αναδόχων απευθύνεται αποκλειστικά στους Αναδόχους Παιδιού από τη Σιέρα Λεόνε και σε όσους γίνατε Ανάδοχοι Παιδιού μέσω του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη για τη Σιέρα Λεόνε IMMERSION: Βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 5-14 Οκτωβρίου 2013 με στόχο τη συμμετοχή στην κατασκευή του δημοτικού σχολείου στην κοινότητα Μπο που χρηματοδοτεί ο Αντώνης Κανάκης.

Η περιοχή Μπο, που στηρίζεται από Έλληνες Αναδόχους παιδιού, είναι μια από τις πιο παραμελημένες και φτωχές περιοχές της χώρας. Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, χιλιάδες σχολεία καταστράφηκαν ολοσχερώς και κάποια μόνο αντικαταστάθηκαν από ξύλινα παραπήγματα, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μην μπορούν να έχουν τη στοιχειώδη μόρφωση που δικαιούνται. Έτσι, η ανάγκη για ένα νέο σχολείο είναι τεράστια. Παράλληλα με τις εργασίες, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε έργα της ActionAid που πραγματοποιήθηκαν χάρη στην εισφορά των Ελλήνων Αναδόχων.

Μάθετε περισσότερα εδώ

(c) George de Stefano


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!