Εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ActionAid - Πέμπτη 10/4/2014, 19.00
08.04.2014

Εγκαίνια του πρώτου καταστήματος ActionAid - Πέμπτη 10/4/2014, 19.00

Το eshop ActionAid δεν ήταν αρκετό! Από την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. θα εγκαινιαστεί το πρώτο κατάστημα ActionAid στην Ελλάδα και είστε όλοι καλεσμένοι για να γνωριστούμε από κοντά. Το νέο κατάστημα βρίσκεται Βεΐκου 2, στο Κουκάκι και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ενισχύουν το έργο της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας σε ολόκληρο τον κόσμο.Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα προϊόντα που διατίθενται ήδη μέσω του eshop της ActionAid αλλά και πολλά περισσότερα: μια μεγάλη γκάμα από T-shirts unisex, γυναικεία και παιδικά, ρούχα βρεφικά, αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και τρόφιμα Fair Trade, αλλά και Ελλήνων παραγωγών. Μοντέρνα σχέδια και πρωτότυπα δώρα περιμένουν κάθε επισκέπτη.

Οι σειρές προϊόντων Fair Trade και των Ελλήνων παραγωγών θα εμπλουτιστούν και οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ορισμένες από τις λιχουδιές πριν τις αγοράσουν. Μεγάλη ποικιλία από υπέροχες μαρμελάδες, αγνό μέλι, σάλτσες και σοκολάτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο θα διατίθενται στα ράφια του καταστήματος ActionAid.

Ο νέος χώρος θα αποτελέσει την ευκαιρία για δράσεις και εκδηλώσεις ώστε να γίνει πόλος έλξης για όλους όσους θέλουν οι αγορές τους να έχουν ένα μεγαλύτερο αντίκρισμα.

Το κατάστημα της ActionAid βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν το κατάστημα του Fair Trade. Oι ώρες λειτουργίας του είναι: Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 11.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., Τετάρτη 11.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ., Σάββατο 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. και Δευτέρα κλειστά.

Εγκαίνια: Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στις 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της ActionAid που βρίσκεται Βεΐκου 2, κοντά στο μετρό Ακρόπολη.

Επίσης, παραγγελίες γίνονται και ηλεκτρονικά στο eshop.actionaid.gr.


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!