Πρώην Ανάδοχα Παιδιά, ενήλικες πλέον, διηγούνται πως άλλαξε η ζωή τους!
04.09.2015

Πρώην Ανάδοχα Παιδιά, ενήλικες πλέον, διηγούνται πως άλλαξε η ζωή τους!

To γράφουμε συχνά στην επικοινωνία μας: Η απόφασή σου να γίνεις Ανάδοχος μπορεί να είναι καθοριστική για τη ζωή ενός παιδιού σε μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Όπως για τους πρωταγωνιστές των ιστοριών που ακολουθούν. Υπήρξαν Ανάδοχα Παιδιά από την Ουγκάντα και σήμερα, ως ενήλικες επιβεβαιώνουν την θετική αλλαγή, τις μόνιμες βελτιώσεις που φέρνει η Αναδοχή στην ζωή των παιδιών στις χώρες δράση μας!

Ιστορίες που μας δείχνουν ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του με τις δικές του δυνάμεις.

Mrs Nandiwala Florence Kezimbira

 H Nandiwala Florence Kezimbira αφηγείται «Ευχαριστώ τους γονείς μου και την ActionAid για την υποστήριξη της στην εκπαίδευσή μου. Είδα πολλές αλλαγές στην μεγάλη οικογένεια μας μετά την παρουσία της ActionAid στην κοινότητά μας…
Στην παιδική ηλικία μου, είχα κακοποιηθεί από έναν άγνωστο άνδρα που ‘παραβίασε’ τα δικαιώματά μου ως κορίτσι.Η υποστήριξη που έλαβα από την ActionAid μου έδωσε την δύναμη που έχω σήμερα ως γυναίκα ακτιβίστρια. Είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου και έχω πτυχίο μάστερ. Είμαι παντρεμένη με τέσσερα παιδιά και έχουμε ένα ωραίο σπίτι. Μπορώ να πω με περηφάνια ότι είμαι μια επιτυχημένη γυναίκα. Είμαι έτοιμη να αγγίξω τον ουρανό! "

Dr Kizza Yuda

 

«Σ’ευχαριστώ ActionAid. Το όνειρό μου να γίνω γιατρός δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το πρόγραμμα Αναδοχής που με στήριξε στην εκπαίδευσή μου. Ήμασταν 15 παιδιά στην οικογένειά μου. Ένα πράγμα που θυμάμαι πολύ καλά είναι ότι γράφαμε ωραίες ιστορίες για το τι συμβαίνει στο σχολείο μας στους Αναδόχους.» μας λέει ο Dr. Kizza Yuda.

 

Mr Mpagi Ronald Kalanzi

 

Ο Mpagi Ronald Kalanzi θυμάται: «Πήραμε σχολικό υλικό, τα δίδακτρα πληρώθηκαν,  κατασκευάστηκαν δρόμοι, είχαμε πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό… Η υποστήριξη της ActionAid ήταν θεμελιώδης για το πού είμαι τώρα: Είμαι λογιστής, παντρεμένος με 3 υπέροχα παιδιά.»

 

Mrwagwa Ssejjuko Cylus

 

"Χρωστάω πολλά απ’ όσα  κατάφερα στη ζωή μου στην ActionAid. Υποστήριξε την εκπαίδευση μου και τους γονείς μου επαγγελματικά. Το πρόγραμμα Αναδοχής είναι μια υπέροχη οικογενειακή ανάμνηση για μας" υποστηρίζει ο Wagwa Ssejjuko Cylus.

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!