Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Αυθεντικός Μαραθώνιος
Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μετά από δύο χρόνια απουσίας ανάβει ξανά τα φώτα του! 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

Για ακόμη μία χρονιά τρέξαμε όλοι και όλες με το κόκκινο μπλουζάκι για έναν κόσμο πιο δίκαιο! Σας ευχαριστούμε! Οι αγώνες περιλάμβαναν τα 5 χλμ., τα 10 χλμ. και τον κλασσικό Μαραθώνιο δρόμο των 42 χλμ. και πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Τρέχοντας μαζί μας, συνεισέφερες στον αγώνα μας να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Κάθε συμμετοχή μάς έφερε ακόμη πιο κοντά σε όσους μας χρειάζονται και στο όραμά μας για μια κοινωνία χωρίς αδικία!

Τo T-Shirt της ActionAid

Όλοι οι δρομείς  λαμβάνουν το βαμβακερό κόκκινο T-shirt της ομάδας μας, με το λογότυπο της ActionAid, χωρίς επιπλέον κόστος, όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία εγγραφών.

red

Τo αθλητικό T-Shirt της ActionAid

Με μόλις 10 ευρώ επιπλέον της εγγραφής σου στον αγώνα, μπορείς να αποκτήσεις το λευκό αθλητικό μπλουζάκι με το λογότυπο της ActionAid, ειδικό για την ημέρα των αγώνων αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση θελήσεις. Το αθλητικό T-shirt έχει κλειστή λαιμόκοψη με εσωτερικά γαζιά, είναι πικέ 100% πολυέστερ, 150 γρ/μ2, διαπνεόμενο, εύκολο στο πλύσιμο και στο στέγνωμα.

white

Εταιρικές συμμετοχές

Επιλέγοντας να συμμετέχετε ως εταιρεία σε έναν αθλητικό αγώνα με την ομάδα της ActionAid, έχετε μια μοναδική ευκαιρία για team building, ενώ παράλληλα υποστηρίζετε τις δράσεις μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο evridiki.kreouzi@actionaid.org ή στο +30 2120006300 εσωτ. 330.

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες που μας στηρίζουν και τρέχουν για έναν κόσμο πιο δίκαιο.

Στιγμές