Επείγουσα έκκληση - Covid19 Ινδία

Επείγουσα έκκληση - Covid19 Ινδία

Η Ινδία είναι στο επίκεντρο της πανδημίας και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας άμεσα!

Μια στιγμή σαν αυτή δεν υπάρχουν ούτε λόγια ούτε εικόνες να περιγράψουν το μέγεθος της ανάγκης. Η Ινδία αυτή τη στιγμή κατακλύζεται από ένα σφοδρό νέο κύμα πανδημίας, έχοντας δει μια αλματώδη αύξηση κρουσμάτων και θανάτων τα τελευταία εικοσιτετράωρα. 

Microsoftteams Image 1

ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Η τοπική κοινωνία της Ινδίας, ήδη ευάλωτη, αδυνατεί να στηρίξει τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζονται. Οι εικόνες θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Τα νοσοκομεία δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και υπάρχει τεράστια έλλειψη οξυγόνου, καθώς και νοσοκομειακών κλινών. Τα μέσα κατακλύζουν θλιβερές εικόνες με ασθενείς που περιθάλπονται δύο-δύο σε κάθε κρεβάτι και πολίτες που περιμένουν έξω από το νοσοκομείο, ξαπλωμένοι σε ράντζα. Μέσα σε όλα, στη χώρα έχει εντοπιστεί μία από τις νεότερες μεταλλάξεις του ιού, η οποία παρουσιάζει αυξημένη μεταδοτικότητα.

Η Ινδία καθημερινά τις τελευταίες ημέρες σημειώνει παγκόσμιο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων και θανάτων και σε χρειάζεται.

Η ανάγκη είναι τεράστια και υπάρχει επείγουσα έκκληση για βοήθεια, για κρεβάτια, οξυγόνο και φάρμακα. 

ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Όπως σε κάθε κρίση, έτσι και τώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα διανείμουμε πακέτα με αντισηπτικά, καθαριστικά και προστατευτικές στολές. Παράλληλα, θα παρέχουμε βασικές πληροφορίες στους ανθρώπους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και τη διασύνδεσή τους με τις απαραίτητες υπηρεσίες (υγείας, εμβολιασμού, ασθενοφόρων κτλ.). Επιπλέον, θα παρέχουμε φαγητό και φάρμακα σε οποιονδήποτε το χρειάζεται. Τέλος, θα συμμετάσχουμε στην οργάνωση κέντρων για τεστ Covid και εμβολιασμού.

ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Αυτή τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι δίνουν μια άνιση μάχη με την πανδημία χωρίς εξοπλισμό και χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου.

Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σου.

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!