Επείγουσα έκκληση - Covid19

Επείγουσα έκκληση - Covid19

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αρχίσει ήδη να πλήττει τις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Είναι πλέον γνωστό ότι ο θανατηφόρος ιός δεν γνωρίζει σύνορα και εξαπλώνεται ραγδαία, από τις πιο ανεπτυγμένες μέχρι τις πιο ευάλωτες κοινότητες με ακόμη βαρύτερες επιπτώσεις.

Οι κάτοικοι στην Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική, πέρα από τις ανθρωπιστικές κρίσεις, τις φυσικές καταστροφές, τα προβλήματα που συνδέονται με τη φτώχεια και την παγκόσμια ανισότητα, έρχονται πλέον αντιμέτωποι με τον αόρατο αυτό εχθρό και μάλιστα χωρίς τα απαραίτητα πολεμοφόδια.

R238363

Ευάλωτοι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίσουν μια νέα κατάσταση έκτακτης ανάγκης άμεσα, ώστε να αποφευχθεί μια τεράστια και ανεπανόρθωτη καταστροφή.

Χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθειά σου για να υποστηρίξεις τους πιο ευάλωτους ανθρώπους, να σταματήσεις την εξάπλωση και να σώσεις ζωές.

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

R237701

Τι κάνουμε:

Η ActionAid βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή της κρίσης του κορωνοϊού, βοηθώντας να σταματήσει η εξάπλωση στις φτωχότερες χώρες του κόσμου.

Σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε, τοπικές ομάδες γυναικών διανέμουν πληροφοριακό υλικό και ενημερώνουν για την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου και παρέχουν βασικές προμήθειες φαγητού, είδη προσωπικής υγιεινής, αντισηπτικά και πακέτα καθαριστικών. Παρεμβαίνουμε, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των τοπικών αρχών και λαμβάνοντας μέτρα προστασίας για το προσωπικό μας.

R237578

Διανέμουμε, επίσης, πακέτα τροφίμων και βασικές προμήθειες σε χώρες όπου εκατομμύρια ευάλωτες οικογένειες δεν έχουν τρόπο να κερδίσουν τα προς το ζην κατά τη διάρκεια της απομόνωσης.

Όμως, η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων.

Δες περισσότερα για το τι κάνουμε στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο:

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

R238907

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

Τι μπορείς να κάνεις εσύ:

Μπορείς, σήμερα κιόλας, να κάνεις μια πολύ σπουδαία πράξη, που θα ωφελήσει πολλούς.

 Η βοήθειά σου είναι εξαιρετικά σημαντική.

  • Με 22 ευρώ θα παρέχουμε πακέτο καθαριστικών και σαπούνι για τις ανάγκες δύο οικογενειών για ένα μήνα στη Σενεγάλη, ενώ αντίστοιχα με 77 ευρώ θα βοηθήσουμε επτά οικογένειες. 
  • Με 34 ευρώ θα προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως μεγάλη κουβέρτα, σεντόνια, στρώμα, ηλιακή λάμπα, ειδικό μουσαμά και σχοινί για την προσωρινή στέγαση μιας οικογένειας στην Ινδία ενώ αντίστοιχα με 102 ευρώ θα βοηθήσουμε τρεις οικογένειες.
  • Με 45 ευρώ θα παρέχουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για δύο εβδομάδες σε μια οικογένεια που έχει χάσει το εισόδημά της στη Σομαλία, ενώ αντίστοιχα με 180 ευρώ θα βοηθήσουμε για ένα μήνα δύο οικογένειες.
  • Με 114 ευρώ μπορούμε να αγοράσουμε 280 χειρουργικές μάσκες για ιατρικό προσωπικό στη Μιανμάρ, ενώ αντίστοιχα με 250 ευρώ θα αγοράσουμε 615.

Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σου.

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

R238534


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!