Γίνε Ανάδοχος | Τι Λαμβάνει ο Ανάδοχος

Τι επικοινωνία λαμβάνεις

Καλωσόρισες στον κόσμο της Αναδοχής της ActionAid. Σε όποια χώρα και αν βρίσκεται το παιδί του οποίου είσαι Ανάδοχος, αποκτάς μαζί του μία προσωπική σχέση που ξεκινάει με την 1η φωτογραφία που θα λάβεις καθώς και πληροφορίες για τη ζωή του.

Στη συνέχεια, κάθε 2 χρόνια θα λαμβάνεις μία καινούργια φωτογραφία του για να έχεις τη χαρά να το βλέπεις να μεγαλώνει. Είναι εξίσου συναρπαστική στιγμή όταν λαμβάνεις ένα προσωπικό μήνυμα ή/και μια ζωγραφιά από το Ανάδοχο παιδί σου, 2 φορές το χρόνο. Μέσα από τα γράμματα και τις ζωγραφιές του ανακαλύπτεις τον κόσμο του και τις σκέψεις του. Αν το θελήσεις, μπορείς και εσύ να του στείλεις λίγα λόγια για σένα ή μία φωτογραφία σου, κάτι που θα του δώσει μεγάλη χαρά.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείς, θα την βρεις στο ενημερωτικό έντυπο του προγράμματος Αναδοχής. Παράλληλα, θα λαμβάνεις τακτικά ενημέρωση για τα έργα και τα προγράμματα της ActionAid στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες δράσης, ώστε να βλέπεις ξεκάθαρα με ποιο τρόπο η  υποστήριξή σου αλλάζει ζωές. Τέλος, κάθε χρόνο θα λαμβάνεις την οικονομική έκθεση της ActionAid Ελλάς, η οποία είναι επικυρωμένη από ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών ελεγκτών ώστε να έχεις πλήρη εικόνα των οικονομικών της στοιχείων.

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!