Έκκληση: Ινδονησία

Έκκληση: Ινδονησία

Μέσα σε λίγα λεπτά η απόλυτη καταστροφή. 

Ενώ η Ινδονησία προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το τσουνάμι και τον σεισμό που έπληξαν το Sulawesi πριν από μερικούς μήνες, που στοίχισε τη ζωή σε 2.000 ανθρώπους, κλήθηκε να παλέψει με τις τραγικές συνέπειες ακόμη μιας καταστροφής. Λίγο πριν κλείσει η χρονιά, μέσα σε λίγα λεπτά, ένα νέο τσουνάμι άφησε 430 ανθρώπους νεκρούς, 159 αγνοούμενους, πάνω από 1.495 τραυματίες, ενώ περισσότεροι από 21.990 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους βάσει των τελευταίων στοιχείων (27/12/18).   

Ακόμα και οι οικογένειες που είχαν την τύχη να διαφύγουν ή να επιβιώσουν από τα παλιρροιακά κύματα είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, ενώ οι ζημιές σε υποδομές είναι πολύ μεγάλες και ώρα με την ώρα αποκαλύπτεται το πλήρες μέγεθος της καταστροφής.

Όπως σε κάθε άλλη κρίση, έτσι και σ’αυτήν, τα παιδιά και οι γυναίκες έχουν πληγεί περισσότερο.

Βοήθησέ μας να τους στηρίξουμε.

Σε καλούμε να κάνεις άμεσα τη δωρεά σου, σήμερα κιόλας.
Κάθε δωρεά είναι σημαντική.


ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

217259Scr

Χωριό Toaya, Ινδονησία

 Η ActionAid Ινδονησίας μέσω του τοπικού συνεργάτη μας, PATTIRO Banten, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά από τον περασμένο Σεπτέμβριο στις επαναλαμβανόμενες φυσικές καταστροφές που πλήττουν τη χώρα, παρέχοντας στις χειρότερα πληγείσες κοινότητες προσωρινό καταφύγιο, γεννήτριες, ηλιακούς λαμπτήρες, καθώς και διανέμοντας τρόφιμα, νερό, κουβέρτες, βρεφικά είδη και σετ υγιεινής για τις γυναίκες.

Σας καλούμε να δείξετε για μια ακόμα φορά την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη σας στους ανθρώπους εκείνους που είδαν να χάνουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.

 

217353Scr

Εθελοντές ετοιμάζουν φαγητό για τους πληγέντες από το τσουνάμι

 

«Οι ομάδες γυναικών στην περιοχή δράσης εξακολουθούν να προσφέρουν καθημερινά γεύματα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε ότι η απλή αυτή ενέργεια μπορεί να βοηθήσει στην ανάκαμψη της πληγείσας περιοχής. Επίσης, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που βλέπουμε ότι οι κοινότητες εκπαιδεύονται για τη σημασία των ασφαλών προς τις γυναίκες χώρων.»

Risnawati, Managing Director, Sikola Mombine

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

- Με 25€ προσφέρεις 5 πακέτα τροφίμων σε παιδιά.

- Με 50€ προσφέρεις τρόφιμα (λαχανικά, λάδι, ζάχαρη, καφέ και τσάι) σε μια οικογένεια. 

Με 70€ καλύπτεις τα έξοδα για την ημερήσια λειτουργία ενός ασφαλούς χώρου για τις γυναίκες. 

- Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο ποσό με το οποίο θα προσφέρεις άμεση βοήθεια στους πληγέντες.

 

Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να κάνει τη διαφορά!

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σου.

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!