ActionAid Hellas | Εσύ και το Παιδί| Αναδοχή Παιδιού

ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ 72 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Η απόφασή σου να γίνεις Ανάδοχος μπορεί να είναι καθοριστική για τη ζωή ενός παιδιού σε μια φτωχή χώρα στην Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική. 

Αναδοχή Παιδιού δε σημαίνει υιοθεσία. Σημαίνει υποστήριξη ενός παιδιού, της οικογένειάς του και όλων των ανθρώπων της περιοχής που ζει, ώστε να επιτευχθούν μόνιμες βελτιώσεις στην ποιότητα της ζωής τους.

Γίνε τώρα Ανάδοχος

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

 • Είσαι ο μοναδικός Είσαι ο μοναδικός
  Είσαι ο μοναδικός

  Ανάδοχος ενός συγκεκριμένου παιδιού, που πραγματικά σε χρειάζεται. Το παιδί ζει σε μια απο τις φτωχότερες κοινότητες του κόσμου και φυσικά γνωρίζει ότι αποκτά Ανάδοχο

 • Το 72% της συνδρομής σου Το 72% της συνδρομής σου
  Το 72% της συνδρομής σου

  χρηματοδοτεί τα έργα και τις δράσεις στις κοινότητες που στηρίζουμε καθώς και όλη την επικοινωνία μεταξύ παιδιών, κοινοτήτων, ActionAid και Αναδόχων, ενώ το 28% καλύπτει ενέργειες για την προσέλκυση νέων υποστηρικτών και μέρος των λειτουργικών εξόδων μας.

 • Η Εισφορά σου Η Εισφορά σου
  Η Εισφορά σου

  χρηματοδοτεί έργα και προγράμματα στην κοινότητα του παιδιού, που το βοηθάνε να ξεφύγει από την απόλυτη φτώχεια και να ζήσει μία αξιοπρεπή ζωή.

 • Μέσα από την επικοινωνία Μέσα από την επικοινωνία
  Μέσα από την επικοινωνία

  που ανταλλάσεις με το παιδί και την κοινότητά του, παρακολουθείς την αλλαγή του παιδιού και την εξέλιξη των έργων στην περιοχή.

ΕΣΥ ΚΑΙ
ΤΟ ΠΑΙΔΙ

 • Το παιδί

  το πρώτο πράγμα που λαμβάνεις σαν Ανάδοχος είναι η φωτογραφία του παιδιού που συνδέεσαι. Είναι μια συναρπαστική στιγμή!

 • Οι ζωγραφιές του

  Κάθε 6 μήνες το παιδί σου στέλνει μία ζωγραφιά κι ένα μήνυμά του. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα είναι αυτό που θα μοιραστεί μαζί σου από μίλια μακριά!

 • Τα γράμματά σου

  Ένα δικό σου γράμμα στο παιδί που συνδέεσαι θα του δώσει απίστευτη χαρά! Ξεκίνησε σήμερα στέλνοντας μια καρτ-ποστάλ, μια φωτογραφία σου και όλα όσα θα έλεγες σε ένα παιδάκι.

 • Η επίσκεψή σου

  Η επίσκεψή σου: ο μόνος τρόπος να γνωρίσεις το παιδί είναι να το επισκεφθείς στην κοινότητά του, μια συναρπαστική εμπειρία!

  Δες τι λένε όσοι Ανάδοχοι το έκαναν

ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θέλεις να προσφέρεις; Είσαι έτοιμος για την πιο συγκλονιστική εβδομάδα της ζωής σου; Αν απαντάς ναι...
Δες περισσότερα
Ταξίδια Αλληλεγγύης

ΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ;

Καλωσόρισες στον κόσμο της Αναδοχής Παιδιού. Σε όποια χώρα και αν βρίσκεται το παιδί του οποίου είσαι Ανάδοχος, αποκτάς μαζί του και με την κοινότητά του, μία μοναδικά προσωπική σχέση. Μία σχέση που ξεκινάει με την φωτογραφία που θα λάβεις με το παιδί που στηρίζεις καθώς και πληροφορίες για τη ζωή του.

Στη συνέχεια, κάθε 2 χρόνια θα λαμβάνεις μία καινούργια φωτογραφία για να έχεις τη χαρά να το βλέπεις να μεγαλώνει. Είναι εξίσου συναρπαστική στιγμή όταν λαμβάνεις ένα προσωπικό μήνυμα ή/και μια ζωγραφιά από το Ανάδοχο παιδί σου, 2 φορές το χρόνο. Μέσα από τα γράμματα και τις ζωγραφιές του, ανακαλύπτεις τον κόσμο του και τις σκέψεις του.

Αν το θελήσεις, μπορείς και εσύ να του στείλεις λίγα λόγια για σένα με την κάρτα αποστολής μηνύματος στο Ανάδοχο παιδί ή μία φωτογραφία σου, κάτι που θα του δώσει μεγάλη χαρά.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείς θα τη βρεις στο ενημερωτικό έντυπο Προγράμματος Αναδοχής ΠαιδιούΠαράλληλα, θα λαμβάνεις τακτικά ενημέρωση για τα έργα, τα προγράμματα και τις δράσεις που στηρίζει η ActionAid, ώστε να βλέπεις ξεκάθαρα με ποιο τρόπο η συμμετοχή σου αλλάζει ζωές.

Και τι γίνεται με τα νέα της ActionAid Ελλάς; Αυτά στα στέλνουμε με το περιοδικό μας Action Λόγου, ένα περιοδικό γεμάτο από χαμογελαστούς ανθρώπους. Ανθρώπους που εσύ στηρίζεις, εθελοντές που ταξιδεύουν μέχρι την άκρη του κόσμου στις χώρες δράσης μας, τους συνεργάτες μας που πασχίζουν καθημερνά για μία ακόμα νίκη. Έχει οτιδήποτε «άξιον λόγου» εμπνέεται από εσένα και στηρίζεται σε εσένα.

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!