Έκκληση: Μουσώνες στο Μπανγκλαντές

Έκκληση: Μουσώνες στο Μπανγκλαντές

Βοήθησε τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που έχουν πληγεί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην κοινότητα Μανταργκόνζ του Μπανγκλαντές.

Bangladesh Floods1

 

Τι γνωρίζουμε

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των μουσώνων που εκδηλώθηκαν τον Ιούλιο φούσκωσαν τα ποτάμια στο βόρειο, βορειανατολικό και νοτιοανατολικό τμήμα του Μπανγκλαντές. Οι πλημμύρες κάλυψαν 21 περιοχές της χώρας επηρεάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Η ActionAid δουλεύει σε 6 από αυτές. Τα κύματα ήταν τόσο ψηλά που έσπασαν τα φράγματα τα οποία προστάτευαν τις περιοχές αυτές και τα νερά κατέστρεψαν σπίτια, δρόμους και καλλιέργειες. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς στις περιοχές δράσης μας, όμως η κατάσταση είναι δραματική. Οι άνθρωποι χρειάζονται τρόφιμα, πόσιμο νερό και είδη πρώτης ανάγκης.

Η ActionAid στο Μπανγκλαντές κατάφερε να βρει χρηματοδότηση για να στηρίξει τους κατοίκους 5 περιοχών δράσης μας, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει χρήματα για την κοινότητα Μανταργκόνζ! Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Αναδοχής είναι καλά, όπως μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοί μας στη χώρα, ωστόσο όλες οι οικογένειες επηρεάστηκαν από τη θεομηνία. Η κυβέρνηση έστειλε 250 πακέτα ξηρής τροφής, τα οποία φυσικά δεν φτάνουν.

Οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια τώρα!

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

 

Bangladesh Floods2

 

Τι μπορείς να κάνεις

Μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε μια δύσκολη στιγμή σαν κι αυτή, πρέπει όμως να δράσουμε άμεσα.

Η ActionAid στο Μπανγκλαντές θα προχωρήσει με τη διανομή ειδών προσωπικής υγιεινής με την υποστήριξη συνεργάτη μας στο πεδίο. Ωστόσο, υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα και πιο συγκεκριμένα για ρύζι, όσπρια, λάδι, αλάτι, ζάχαρη και σιμιγδάλι. Στήριξε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε άμεση βοήθεια και να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες διαβίωσης των κατοίκων της Μανταργκόνζ.

  • Με 17€ προσφέρεις ένα πλήρες πακέτο τροφίμων σε μια οικογένεια που θα καλύψει τις βασικές ανάγκες της για μια εβδομάδα.
  • Με 34€ προσφέρεις τα απαραίτητα τρόφιμα σε δύο οικογένειες που θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους για μια εβδομάδα.
  • Με 68€ προσφέρεις τα απαραίτητα τρόφιμα σε δύο οικογένειες που θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους για δύο εβδομάδες.

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο ποσό, με το οποίο θα προσφέρεις άμεση βοήθεια στους πληγέντες. Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να κάνει τη διαφορά!

 

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ


Κάνε μια σπουδαία πράξη σήμερα που θα ωφελήσει πολλούς! 
Και η πιο μικρή δωρεά μπορεί να κάνει τη διαφορά!

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σου.

 


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!