Υποστήριξέ μας | Συν ένα

Συν Ένα/ Ποσοστό Πωλήσεων

Μία πολύ μικρή δωρεά έχει πολύ μεγάλη αξία για τους ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Μέσα από το πρόγραμμα «Συν Ένα» προτείνετε στους πελάτες σας να προσθέσουν από 1 έως 5 ευρώ στην αξία της υπηρεσίας ή του προϊόντος που διαθέτετε, τα οποία προσφέρονται ως δωρεά στο έργο της ActionAid.  

Αντίστοιχα, η εταιρεία σας μπορεί να συνεισφέρει στο έργο της ActionAid προσφέροντας ποσοστό πωλήσεων είτε από τον ετήσιο τζίρο είτε από την πώληση συγκεκριμένου προϊόντος.

Εκπαίδευση για τα παιδιά στη Γκάνα, στέγη για τα κορίτσια που ζουν στους δρόμους του Μπαγκλαντές, μικροδάνεια για τους φτωχούς μικροκαλλιεργητές στην Αιθιοπία είναι μερικά μόνο παραδείγματα των έργων που κάνουμε με τη δική σας υποστήριξη στις πιο φτωχές και απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.

Δείτε μερικά παραδείγματα από τέτοιες συνεργασίες:

Metron Stages

LOGO METRON

Η  Metron Stages το 2017 επικεντρώνεται στον κοινωνικό της χαρακτήρα, επιλέγοντας να συνεργαστεί με την ActionAid για να υποστηρίξει ευπαθείς κοινωνικά ομάδες στηρίζοντας τα προγράμματα μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προσφέροντας ποσοστό επί του ετήσιου τζίρου της.

 Η πιστοποιημένη εταιρεία Metron Stages δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Επενδύοντας στον πιστοποιημένο εξοπλισμό της και το ειδικευμένο προσωπικό, έχει καταφέρει στα  χρόνια της λειτουργίας της να αναλάβει πλήθος από  καλλιτεχνικές, αθλητικές, εταιρικές κι ιδιωτικές εκδηλώσεις .

 

THE BAY hotel + suites

The Bay
 
To THE BAY hotel + suites, ξενοδοχειακό συγκρότημα με δωμάτια ξενοδοχείου και σουίτες στην Ζάκυνθο, στηρίζει τη δράση της ActionAid συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Συν Ένα», διπλασιάζοντας τη δωρεά των πελατών του.

Georgioupolis resort

logo georgioupolis

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Georgioupolis resort, που βρίσκεται στην Γεωργιoύπολη Χανίων, στηρίζει το πρόγραμμα Happy Homes, ένα έργο για τα κορίτσια που ζουν στους δρόμους του Μπαγκλαντές. Η επιχείρηση προσφέρει 5 ευρώ για κάθε κριτική που αναρτάται από τους πελάτες των ξενοδοχείων Georgioupolis Resort & Aqua Park και Ηappy Days Beach Hotel διπλασιάζοντας και την τελική της δωρεά.

Pilala / Caldera Group Hotels

Caldera_final

Η επιχείρηση  υπηρεσιών αθλητισμού και αναψυχής Pilala, που βρίσκεται στα Χανιά, προσφέρει ένα ποσό από τις εγγραφές στα Fun Runs που διοργανώνει σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία Caldera υποστηρίζοντας το έργο της ActionAid για την καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη μας.


Γίνε Ανάδοχος Παιδιού ή
Φίλος της ActionAid.


Γίνε Ανάδοχος Παιδιού
Γίνε Φίλος της ActionAid

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!