Εταιρικές Αναδοχές Παιδιού

Εταιρικές Αναδοχές Παιδιού

Μια εταιρεία μπορεί να επιλέξει να ενισχύσει το έργο της ActionAid μέσω του προγράμματος “Αναδοχή Παιδιού” και να αναλάβει έναν αριθμό Αναδοχών έτσι ώστε να υποστηρίξει τα παιδιά και τις κοινότητες στις οποίες ζουν.

Οι εταιρείες συνδέονται με τα παιδιά, λαμβάνουν γράμματα και reports στα οποία περιγράφεται το αντίκτυπο της συνεισφοράς τους.

Παραδείγματα συνεργασιών:

Η Interamerican μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει 8 χρόνια το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού της ActionAid. Από το 2009 μέχρι και σήμερα η Interamerican έχει αναλάβει 704 Αναδοχές στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική, σε 37 κοινότητες.

Στο πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού συμμετέχουν 40 Διευθύνσεις και Τμήματα του διοικητικού ιστού καθώς και αρκετά Γραφεία Πωλήσεων.

Η Interamerican έχει βραβευτεί στα “Hellenic Responsible Business Awards 2016” με το Silver Award, για την πολυετή και ουσιαστική υποστήριξή της στην ActionAid.

 Interamerican Pc

Φωτό: Η κα Χρύσα Ελευθερίου, Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Interamerican, παραλαμβάνει το Silver Award. 

 

Logo

 

Μεγάλη – Δίκαιη – Ανθρώπινη

Η εταιρεία XM με μεγάλη χαρά και αγάπη αγκαλιάζει το έργο της ActionAid μέσα από 40 αναδοχές παιδιών - 15 παιδιά από τη Ζάμπια, 15 από Σιέρα Λεόνε και 10 από Μπαγκλαντές.

«Μέσα από το έργο των αναδοχών ευελπιστούμε να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά, τις οικογένειες και τις κοινότητές τους να οικοδομήσουν ένα αξιοπρεπές μέλλον»

Η XM με πάνω από 1.200.000 πελάτες από την ίδρυσή της το 2009, έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη και διεθνώς εδραιωμένη εταιρεία επενδύσεων και σε έναν πραγματικό ηγέτη του κλάδου.

Η XM έχει την έδρα της στην Κύπρο ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία αντιπροσωπείας σε χώρες στρατηγικής σημασίας όπως η Αγγλία, η Ελλάδα και η Ουγγαρία. Η XM απασχολεί σήμερα πάνω από 330 επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα.

«Ως μία Μεγάλη, Δίκαιη και Ανθρώπινη Εταιρεία στηρίζουμε σθεναρά μέσα από τη φιλανθρωπική μας δράση τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Γιατί για μας στην ΧΜ ‘το κάθε χαμόγελο μετρά’!»


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!