Γίνε Ανάδοχος | Τι Λαμβάνει ο Ανάδοχος

Τι Λαμβάνει ο Ανάδοχος;

Καλωσόρισες στον κόσμο της Αναδοχής Παιδιού. Σε όποια χώρα και αν βρίσκεται το παιδί του οποίου είσαι Ανάδοχος, αποκτάς μαζί του και με την κοινότητά του, μία μοναδικά προσωπική σχέση. Μία σχέση που ξεκινάει με την φωτογραφία που θα λάβεις με το παιδί που στηρίζεις καθώς και πληροφορίες για τη ζωή του.

Στη συνέχεια, κάθε 2 χρόνια θα λαμβάνεις μία καινούργια φωτογραφία για να έχεις τη χαρά να το βλέπεις να μεγαλώνει. Είναι εξίσου συναρπαστική στιγμή όταν λαμβάνεις ένα προσωπικό μήνυμα ή/και μια ζωγραφιά από το Ανάδοχο παιδί σου, 2 φορές το χρόνο. Μέσα από τα γράμματα και τις ζωγραφιές του, ανακαλύπτεις τον κόσμο του και τις σκέψεις του.

Αν το θελήσεις, μπορείς και εσύ να του στείλεις λίγα λόγια για σένα με την κάρτα αποστολής μηνύματος στο Ανάδοχο παιδί ή μία φωτογραφία σου, κάτι που θα του δώσει μεγάλη χαρά.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείς θα τη βρεις στο ενημερωτικό έντυπο Προγράμματος Αναδοχής Παιδιού. Παράλληλα, οι συνεργάτες μας στις κοινότητες της Αναδοχής θα σου στέλνουν 2 φορές το χρόνο εκθέσεις προόδου της κοινότητας ώστε να βλέπεις ξεκάθαρα με ποιο τρόπο η συμμετοχή σου αλλάζει τις ζωές των κατοίκων.

Και τι γίνεται με τα νέα της ActionAid Ελλάς; Αυτά στα στέλνουμε με το περιοδικό μας Action Λόγου, ένα περιοδικό γεμάτο από χαμογελαστούς ανθρώπους. Ανθρώπους που εσύ στηρίζεις, εθελοντές που ταξιδεύουν μέχρι την άκρη του κόσμου στις χώρες δράσης μας, τους συνεργάτες μας που πασχίζουν καθημερνά για μία ακόμα νίκη. Έχει οτιδήποτε «άξιον λόγου» εμπνέεται από εσένα και στηρίζεται σε εσένα.

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!