ΑctionAid | Γίνε Ανάδοχος Παιδιού

Γίνε Ανάδοχος ενός παιδιού με 0.72€/μέρα

Η απόφασή σου να γίνεις Ανάδοχος μπορεί να είναι καθοριστική για τη ζωή ενός παιδιού σε μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Αναδοχή δε σημαίνει υιοθεσία. Σημαίνει υποστήριξη ενός παιδιού, της οικογένειάς του και όλων των ανθρώπων της περιοχής που ζει, ώστε να επιτευχθούν μόνιμες βελτιώσεις στην ποιότητα της ζωής τους.

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Είσαι ο μοναδικός

Είσαι ο μοναδικός

Ανάδοχος ενός συγκεκριμένου παιδιού, που πραγματικά σε χρειάζεται. Το παιδί ζει σε μια απο τις φτωχότερες κοινότητες του κόσμου και φυσικά γνωρίζει ότι αποκτά Ανάδοχο

Το 72% της συνδρομής σου

Το 72% της συνδρομής σου

πηγαίνει στις χώρες όπου ζουν τα παιδιά, για την δημιουργία έργων και στήριξη των κατοίκων, ενώ το 28% χρηματοδοτεί την ActionAid Ελλάς και την προσπάθεια της να βρει νέους υποστηρικτές.

Η Εισφορά σου

Η Εισφορά σου

χρηματοδοτεί έργα και προγράμματα στην κοινότητα του παιδιού, που το βοηθάνε να ξεφύγει από την απόλυτη φτώχεια και να ζήσει μία αξιοπρεπή ζωή.

Μέσα από την επικοινωνία

Μέσα από την επικοινωνία

που ανταλλάσεις με το παιδί και την κοινότητά του, παρακολουθείς την αλλαγή του παιδιού και την εξέλιξη των έργων στην περιοχή.

Εθελοντικά Ταξίδια Αλληλεγγύης

Θέλεις να προσφέρεις; Είσαι έτοιμος για την πιο συγκλονιστική εβδομάδα της ζωής σου; Αν απαντάς ναι...

Δες περισσότερα

Σε περιμένουμε!

Τι λαμβάνεις
Σε όποια χώρα και αν βρίσκεται το παιδί του οποίου είσαι Ανάδοχος, αποκτάς μαζί του και με την κοινότητά του, μία μοναδικά προσωπική σχέση.
  • Χώρες Αναδοχής ActionAid Ελλάς
  • Χώρες που Χρειάζονται Αναδόχους τώρα

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!