37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Τρέξε μαζί μας, νιώσε τη χαρά της προσφοράς και δώσε ελπίδα σε όσους μας χρειάζονται! 

Μπες στην ομάδα της ActionAid για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και έλα να περάσουμε καλά σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή και να γεμίσουμε τους δρόμους με τα χαρακτηριστικά κόκκινα μπλουζάκια μας! Να διαδώσουμε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης!

Έλα και φέρε και τους φίλους σου, για να κάνουμε την ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη και τη φωνή μας ακόμα πιο δυνατή!

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Τρέξε κι εσύ μαζί μας σε αυτήν τη γιορτή της ανθρώπινης θέλησης, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας. Φέτος ο αγώνας 10 χλμ. θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και τα αγωνίσματα των 42 χλμ. και των 5 χλμ. θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Κάθε συμμετοχή μας φέρνει πιο κοντά στο όραμά μας να αλλάξουμε ζωές, να αλλάξουμε τον κόσμο! 

 

Website 

Αν δεν θέλεις να τρέξεις στην ομάδα της ActionAid, αλλά θέλεις να συμμετάσχεις εθελοντικά στις ενέργειες για τις αθλητικές διοργανώσεις,  στις οποίες  συμμετέχει η ActionAid, όπως ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, δήλωσε το ενδιαφέρον σου στο /ethelontismos/.

 IMG 4243

 

Όροι και πακέτα συμμετοχής στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Παρακαλούμε διάβασε τους όρους συμμετοχής στα αγωνίσματα, καθώς και τις πληροφορίες σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Παρακάτω θα βρεις τους ηλικιακούς περιορισμούς και αναλυτικές πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

 • Στον αγώνα Μαραθωνίου Δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2001) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners).
 • Στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2007) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners).
 • Στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 12 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2007) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα (able-bodied runners).

 Πaketa Summetohis (1)

 

* 15€ από τη συνδρομή συμμετοχής αφορούν στην ενίσχυση του έργου της ActionAid, ενώ όλοι οι δρομείς μας θα λάβουν το βαμβακερό κόκκινο T-shirt της ομάδας μας.

Όπως κάθε χρόνο, όλοι οι δρομείς μας θα παραλάβουν από τα γραφεία μας το κλασικό κόκκινο T-shirt με το λογότυπο της ActionAid, χωρίς επιπλέον κόστος.

Εάν επιθυμείς να τρέξεις με T-shirt αθλητικών προδιαγραφών, επίλεξε το πακέτο με το ειδικό μπλουζάκι με 10€ ανά πακέτο.

Running Tshirt Logo Frontandback

Το αθλητικό T-shirt έχει κλειστή λαιμόκοψη με εσωτερικά γαζιά, είναι πικέ 100% πολυέστερ, 150 γρ/μ2, διαπνεόμενο, εύκολο στο πλύσιμο και στο στέγνωμα! Στον παραπάνω πίνακα μπορείς να δεις το κόστος ανά πακέτο και ανά διαδρομή.

Βασικό

Το βασικό πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

 • τον αριθμό συμμετοχής δρομέα με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
 • τη μεταφορά του δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (Μαραθώνας): Ισχύει για το Μαραθώνιο δρόμο και το δυναμικό βάδισμα
 • υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) αλλά και μετά το τέλος του αγώνα (παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών)
 • την ασφαλή διαχείριση ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του αγώνα
 • ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
 • αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού
 • πρόσβαση στην online ανακοίνωση αποτελεσμάτων
 • το πιστοποιητικό συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού του δρομέα (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

Ενισχυμένο

Το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:

 • το επίσημο T-shirt του αγώνα από τον ΣΕΓΑΣ

* 15€ από τη συνδρομή συμμετοχής αφορούν στην ενίσχυση του έργου της ActionAid, ενώ όλοι οι δρομείς μας θα λάβουν το απλό βαμβακερό κόκκινο T-shirt της ομάδας μας.


Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!