Η ActionAid | Ετήσια Έκθεση

Ετήσια Έκθεση

Κάθε χρόνο στην ActionAid συγκεντρώνουμε πληροφορίες για το έργο μας και όσα πετύχαμε το προηγούμενο έτος σε μια έκθεση.

Διάβασε την ETHΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ του 2018

Δημοσιοποιούμε, επίσης, τα οικονομικά μας στοιχεία για το προηγούμενο έτος:

Esoda -eksoda -2018_website _479x 1200px

 

Δες περισσότερες πληροφορίες για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2018

Oι οικονομικές καταστάσεις, που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα, καθώς και η έκθεση ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή λογιστή είναι διαθέσιμες προς οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο κατόπιν σχετικού αιτήματος.

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ

Η διαφάνεια και η λογοδοσία αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας και για το λόγο αυτό λειτουργούμε τηρώντας την πρακτική της ανοικτής πληροφόρησης.

Transparency Board

Θέλουμε οι άνθρωποι στις κοινότητες όπου δουλεύουμε, οι υποστηρικτές μας, οι συνεργάτες, οι εθελοντές μας και το ευρύ κοινό να ζητούν πληροφορίες για το έργο μας, τη διαχείριση των πόρων, τις εσωτερικές διαδικασίες και τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας.

Στην ActionAid, από την πρώτη στιγμή, προτεραιότητά μας ήταν και συνεχίζει να είναι η διαφάνεια των έργων μας. Για το λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει να ελεγχόμαστε κάθε χρόνο, από εξωτερικούς ορκωτούς ελεγκτές. Τον ίδιο αυστηρό έλεγχο των διαδικασιών και της διαχείρισης, δέχονται εσωτερικά όλα τα γραφεία της οργάνωσης διεθνώς. Επιπρόσθετα, η οικονομική μας διαχείριση επικυρώνεται κάθε χρόνο και από εσωτερικό σχήμα ελεγκτών της οργάνωσης.

Καθώς, όμως, οι αυστηρότεροι κριτές μας είστε εσείς, οι ίδιοι οι υποστηρικτές μας, επιδιώκουμε οι ίδιοι να έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε από κοντά το έργο μας. Έτσι, κάθε χρόνο οργανώνουμε 2 ταξίδια υποστηρικτών και περίπου 100 υποστηρικτές μας ετησίως ταξιδεύετε ως τις κοινότητες δράσης μας και βλέπετε από κοντά τα έργα που χρηματοδοτεί η εισφορά σας.

Η διαφάνεια των έργων και των ενεργειών μας είναι ο λόγος που έχουμε ακόμα μαζί μας χιλιάδες υποστηρικτές που στηρίζουν οικονομικά την ActionAid από το 1998.

Δες εδώ την τελευταία Έκθεση Ορκωτών Λογιστών

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συμμετέχουμε εθελοντικά σε εθνικά και διεθνή δίκτυα για τον τρόπο διαχείρισης των πόρων και την αποτελεσματικότητα των έργων της οργάνωσης και ελεγχόμαστε από αυτά:

Δίκτυα λογοδοσίας

Διεθνής Χάρτα για την λογοδοσία των ΜΚΟ

Διεθνής Πρωτοβουλία για τη Διαφάνεια στην Οικονομική Διαχείριση

Δίκτυο αποτελεσματικότητας

Βασικές Αρχές Ανθρωπιστικού Έργου 

Ελληνική Πλατφόρμα των ΜΚΟ

H ActionAid Ελλάς είναι μέλος της Ελληνικής Πλατφόρμας για την Ανάπτυξη, ενός δικτύου 14 ελληνικών ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αναπτυξιακής και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Τέλος, η ActionAid έχει βραβευτεί για τη διαφάνειά της από τον οργανισμό One World Trust

Στείλε το αίτημά σου στο e-mail μας για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες για το έργο μας.

Η ActionAid δεν ανταποκρίνεται σε ανώνυμα αιτήματα και σε αιτήματα για προσωπικά δεδομένα.

 


Γίνε Ανάδοχος ή
Φίλος της ActionAid.


Γίνε Ανάδοχος
Γίνε Φίλος
Βίντεο

Aριθμός Μητρώου   401539/1998

Καλωσόρισες στην ActionAid!
Γνώρισε τώρα και την Αναδοχή Παιδιού και ξεκίνα κάτι σπουδαίο!